Cu ce zodie trebuie să te asociezi pentru a face mulți BANI. Horoscopul afaceriștilor

 
Cu ce zodie trebuie să te asociezi pentru a face mulți BANI. Horoscopul afaceriștilor
Cu ce zodie trebuie să te asociezi pentru a face mulți BANI. Horoscopul afaceriștilor

Se pare că stelele nu influenţează numai personalitatea unui individ. Un studiu realizat de CareerBuilder a arătat că unele semne zodiacale câştigă mai mult decât altele. Acest studiu detaliază cât de mulţi bani pot face nativii din zodiac.

Dacă ştiinţa susţine că astrele predispun unii nativi din horoscop să câştige mulţi bani în viaţă, de ce să nu se profite de acest lucru atunci când se alege un partener de afaceri?

Berbec


Generalităţi: Berbecii sunt comunicativi, încrezători, dar şi impulsivi. Este un semn recunoscut pentru uşurinţa cu care ia iniţiativa. Berbecii sunt lideri decisivi şi entuziaşti, ceea ce îi determină ca într-o afacere în parteneriat să se erijeze în şefi. Având mereu idei bune şi o energie debordantă, nu le este greu să convingă un alt nativ al zodiacului să fie de acord cu un parteneriat.

Bani: Pentru Berbeci, mirajul banilor constă în puterea pe care o au aceştia. Din acest motiv, Berbecii îşi vor urmări scopurile financiare în funcţie de ceea ce au de construit. Este o certitudine că Berbecii îşi asumă riscuri numeroase, gândind că astfel se pot bucura de succes financiar, ceea ce se şi întâmplă.

Parteneri de afaceri: Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii se dovedesc a fi cei mai buni parteneri pentru Berbeci, cu atât mai mult, dacă este vorba de domeniile: construcţii, HORECA sau educaţie.

Citește continuarea pe avantaje.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Allison Howarts
26 Jul 02:21
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?