Cele mai violente zodii. Răzbunările, la ordinea zilei

 
Cele mai violente zodii. Răzbunările, la ordinea zilei
Cele mai violente zodii. Răzbunările, la ordinea zilei

Încă avem apucături animalice, deşi unii tind să le aibă mai mult decât alţii. Nu toată lumea este violentă, deşi violenţa, în cazul oamenilor, este destul de răspândită.

Care sunt zodiile cele mai violente?

Berbec


Berbecul este semnul războiului, al răzbunării, luptei, uciderii şi lovirii, aşadar, al violenţei. El este mult mai violent decât oricare dintre semne. Îşi doreşte victoria, şi asta nu se obţine de obicei prin scrierea unor scrisori de dragoste şi pace. Berbecul este acel gen de părinte care participă la jocul de fotbal al fiului său şi apoi sfârşeşte prin a fi violent faţă de un alt părinte dacă ceva nu iese cum trebuie.

Taur

Nu e vorba că Taurul este prea violent, ci că doar violenţa funcţionează pentru el. Atunci când nu reuşeşte cu vorba, există întotdeauna o a doua soluţie pentru a găsi rezolvarea, şi anume violenţa. Toţi trebuie să se dea din calea lui, iar dacă nu, cea mai rapidă cale a sa de a scăpa de cineva este să îl împingă din greşeală în faţa unui pericol iminent.  

Citește continuarea pe eva.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?