MENIU

Bărbaţi din Gorj, reţinuţi după ce au lovit cu autoturismul o maşină staţionată şi i-au bătut pe pasagerii. Două persoane au ajuns la spital

Bărbaţi din Gorj, reţinuţi după ce au lovit cu autoturismul o maşină staţionată şi i-au bătut pe pasagerii

Doi bărbaţi din județul Gorj au fost reţinuţi de poliţişti după ce au lovit intenţionat cu autoturismul un alt autovehicul staţionat, în care se aflau două persoane, ulterior exercitând acte de violenţă asupra acestora. În urma acestei agresiuni, victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apelul 112, de o tânără de 20 de ani, din judeţul Dolj, cu privire la faptul că pe raza comunei Mătăsari are loc un conflict, iar fratele ei, de 23 de ani, din aceeaşi localitate, a fost agresat de mai multe persoane.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 40 de ani, din comuna Mătăsari, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi un alt bărbat de 46 de ani, din aceeaşi localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce tânărul de 23 de ani şi un alt bărbat de 38 de ani se aflau într-un autoturism staţionat, au fost surprinşi de alt autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani, care a intrat în coliziune frontală cu acesta, în mod intenţionat", a declarat purtătorul de cuvânt al institușiei Miruna Prejbeanu.

Poliţiştii au constatat, astfel, că din autoturism a coborât conducătorul auto de 40 de ani care, împreună cu un alt localnic de 46 de ani, folosindu-se de un obiect contondent din lemn, ar fi spart geamurile autoturismului staţionat, după care i-au lovit pe cei doi ocupanţi ai autovehiculului.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi reţinuţi urmează să fie prezentaţi miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri corespunzătoare.

Mai multe articole despre:
barbati retinuti gorj agresiune