Aliniere astrală cu efecte dramatice pentru zodii. Horoscopul durerii

 
Aliniere astrală cu efecte dramatice pentru zodii. Horoscopul durerii
Aliniere astrală cu efecte dramatice pentru zodii. Horoscopul durerii

Între 31 octombrie și 10 noiembrie 2019, vom fi martorii unui eveniment foarte important în astrologie: Marte în Balanță se va afla în cuadratură cu Pluto în Capricorn. Efectele acestei alinieri astrale se vor face simțite cu putere în viața zodiilor.

Prezența lui Marte în Balanță este un indicator sigur al unor impulsuri subterane ce stau să izbucnească, de aceea conflictele, confruntările pasionale și războiul împotriva normelor vor fi la ordinea zilei.

Berbecul răzbește la suprafață


Pentru Berbec, va urma o perioadă de mari frustrări, pentru că libertatea sa este îngrădită de nenumărate obligații, sarcini dificile la serviciu, cursuri și pregătiri suplimentare, dar și solicitările din ce în ce mai insistente ale partenerului. Dar Marte este planeta sa conducătoare și îi dă puterea să răzbească toate greutățile, în vreme ce Pluto în Capricorn îi oferă stabilitate și consolidarea unor planuri de lucru care să-l susțină.

Citește continuarea AICI.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?