ALDE anunță RUPEREA alianței cu Pro România

 
Varujan Vosganian 
Varujan Vosganian 

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, susține că în urma alegerilor prezidențiale alianța dintre ALDE și Pro România s-a rupt.

„Astăzi, alianţa noastră electorală cu Pro România s-a încheiat. Fiecare partid porneşte pe drumul său, separat", a anunţat Varujan Vosganian.

E vorba de o colaboare care poartă în dicţionar numele de alianţă. Sigur că în Parlament putem vota legi împreună, am votat şi legi în unanimitate, dar în ceea ce  priveşte formalizarea printr-o înţelegere care să aibă un obiectiv comun, această înţelegere se încheie azi", a mai precizat deputatul ALDE - Varujan Vosganian.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Paine si circ in Romanica
11 Nov 01:23
Dupa ce l-a scapat PSD-ul de Kobesi, acum merge in PNL precum o virgina de pe centura. Astia sunt viitorul... Pambuccieni, Varujeni, Orbani, Taricei, Blagi , Videni, Kill Bill, Boci, Werneri si alte specimene indoielnice. Astia reprezinta "schimbarea"... Vai de capul lor ca de al nostru s-a ales oricum praful si pulberea.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?