Acesta este noul obicei sexual în rândul tinerelor, iar bărbații ajung la disperare

 
Cum recunoşti femeile care fac sex de la prima întâlnire

Un studiu cu rezultat șocant arată o tendință surprinzătoare la capitolul relații și sex. Studiile arată că 45% dintre tinerele din Japonia cu vârste între 16 și 24 de ani nu sunt interesate sau disprețuiesc chiar contactele sexuale. 

Un fenomen îngrijorător se produce în Japonia, scriu jurnaliștii de la TheGuardian.com. Tinerii, atât femei cât și bărbați, sunt tot mai puțin interesați de relații convenționale, iar unii dintre ei nici măcar nu mai sunt interesați de sex. 

Pentru guvernul nipon, acest "sindrom al burlăciei" reprezintă o adevărată catastrofă națională. Japonia are deja una dintre cele mai mici rate a natalității din lume. 

Statisticile sunt foarte îngrijorătoare pentru o țară cu populație în scădere. Un studiu din 2011 a arătat că 61% dintre bărbații necăsătoriți și 49% dintre femeile cu vârste între 18 și 34 de ani nu se aflau în niciun fel de relații mormantice, un procent în creștere cu 10% față de anul 2006. 

Un alt studiu a arătat că o treime dintre tinerii cu vârste sub 30 de ani n-au avut niciodată relații amoroase. Mai mult, o cercetare realizată în 2013 a arătat că 45% dintre femeile cu vârste între 16 și 24 de ani nu sunt interesate și chiar disprețuiesc relațiile sexuale. Peste un sfert dintre bărbați simt același lucru.

Tinerii niponi își pierd tot mai mult interesul pentru instituția căsniciei. Bărbații japonezi nu mai sunt atât de preocupați de carieră ca altădată și nici nu mai câștigă la fel de bine, din cauza crizei economice, iar femeile au devenit mai independente și ambițioase, în condițiile în care le este aproape imposibil să aibă și o carieră, și o familie. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
corector
09 Jan 01:34
Păi e cam greu să ai relații mormantice, nu e de mirare că procentul celor care nu au e destul de mare. Serios vorbind, voi citiți ce ați scris înainte de a posta pe WEB?
Răspunde
0 0
Traian Şerban
07 Jan 12:28
Am râs cu lacrimi! Relaţii "mormantice !!??" ... expresia e un nou record de tâmpenie şi impostură aşa-zis "jurnalistică". Am făcut şi printscreen, în caz că o corectaţi, pe şest. Ha, ha, ha, ha, ha, ha,...
Răspunde
0 0
Adx
06 Jan 23:51
Asta-i cand n-au credinta.
Răspunde
0 0
Tiberiu
06 Jan 18:34
Nu va suparati, dar nu este vorba despre "un obicei sexual" ci despre "un obicei non-sexual"! Punct.
Răspunde
0 0
Tiberiu
06 Jan 18:29
Ce dracu? Iara inventati cuvinte aiurea? "Mormantic" este un non-cuvant, adica un cuvant care nu exista decat in gandirea voastra, el nu inseamna, in limba romana, nimic, si in limba romana el nu exista.
Semidoctilor!
Răspunde
0 0
Augustin Man
06 Jan 20:42
4 Este clar ca au vrut sa scrie ROMANTICE si si-au incurcat degetele (acum se scrie "dgtl", da?) in tastatura... Iar recitirea, corectura, etc. , le sint complet necunoscute "jurnalistilor" de azi
0 0
Vlad
09 Jan 07:55
Sfertodocți!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?