A aruncat în mare o sticlă cu un mesaj. Avea 8 ani - după 29 de ani, s-a întâmplat ceva extraordinar

 

Mesajul pus într-o sticlă şi aruncat în apele mării de o fetiţă de 8 ani a ajuns, într-un final, la un destinatar, după 29 de ani. 

Pe 26 septembrie 1988, o fetiţă de 8 ani, Miranda Chavez, scria un mesaj pe care îl punea într-o sticlă, pe care apoi o arunca în apă, la Edisto Beach. 

Sticla şi mesajul din ea au călătorit peste 145 de km pe coasta Oceanului Atlantic şi a ajuns în Georgia, unde Linda Humphries şi soţul său, David, au găsit-o în timp ce făceau curăţenie pe plaja din localitatea lor.

Humphries a postat mesajul pe Facebook, sperând că astfel va descoperi persoana care l-a scris. Şi, spre surpriza tuturor, mesajul a ajuns la Miranda, care a explicat că mesajul era menit să fie descoperit şi că se bucură nespus că mesajul scris în copilărie, cea mai frumoasă perioadă a vieţii, a fost găsit de cineva. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?