Tudor Chirilă provoacă elevii de liceu la dezbaterea "Descoperă ce-ţi place"

 
Foto:wordpress.com
Foto:wordpress.com
Cunoscutul interpret şi actor, Tudor Chirilă, s-a hotărât să se întâlnească faţă în faţă cu elevii de liceu în cadrul unui proiect de mentorship despre exercitarea opţiunii. Tudor Chirilă va vizita peste 20 de licee, iar pe primele cinci licee la va vizita în această vară. Campania a început în Liceul "Ion Neculce", locul unde Tudor Chirilă a absolvit în 1992.


Tudor Chirilă le-a povestit elevilor despre viaţa lui de elev de liceu şi de student:

"Îmi aduc aminte că eram ca şi voi, adică derutat, atunci când eram la liceu. Mama m-a întrebat ce vreau şi i-a spus că vreau să mă fac actor", le-a spus Tudor elevilor.

Presa nu a avut acces la toată discuţia dintre Tudor Chirilă şi elevi, dar, la final, elevii au discutat liber despre ce s-a întâmplat în sala de conferinţe.

"Mie mi-a plăcut ce a zis Tudor. A vorbit despre viaţă şi despre alte lucruri, iar cât a lipsit presa a vorbit despre bani şi cum trebuie să ne alegem cariera corectă", ne-a spus Mădălina.

Dacă pentru unii elevi Tudor Chirilă a fost doar o prezenţă inedită în liceul lor, pentru alţii, el a fost perceput ca un geniu.

"Tudor Chirilă mi s-a părut genial. M-a impresionat profund. Din tot ce a spus cât a lipsit presa, cel mai mult mi-a plăcut ideea că banii nu sunt esenţiali în viaţă pentru alegerea unei cariere potrivite", ne-a declarat Larisa.

În schimb, pe Andrei, Tudor Chirila nu l-a impresionat prea mult.

"La început nu mi s-a părut cine ştie ce, dar, după mai multe minute am înţeles ce vrea de la noi şi care e mesajul", a afirmat Andrei.

Turneul va continua în liceul Teoretic Al.I.Cuza (21 mai), Liceul George Coşbuc (25 mai), Colegiul Naţional Ion Creangă (26 mai) şi Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr (27 mai), urmând ca în toamnă să mai viziteze alte 15 licee. La finalul campaniei, Tudor Chirilă va susţine un concert la Sala Palatului.

Galerie video

Tudor Chirila: În clasa a-XII-a eram varza
Tudor Chirila: În clasa a-XII-a eram varza
Elevii faţă în faţă cu Tudor Chirilă
Elevii faţă în faţă cu Tudor Chirilă

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?