Transformări extreme. Urechile decupate în interior: "moda" care a șocat. Coșmar pentru medici

 
Transformări extreme. Urechile decupate în interior: "moda" care a șocat. Coșmar pentru medici
Transformări extreme. Urechile decupate în interior: "moda" care a șocat. Coșmar pentru medici
Transformări extreme. Urechile decupate în interior: "moda" care a șocat. Coșmar pentru medici Transformări extreme. Urechile decupate în interior: "moda" care a șocat. Coșmar pentru medici Transformări extreme. Urechile decupate în interior: "moda" care a șocat. Coșmar pentru medici

Unii oameni recurg la modificări extreme ale corpului din dorința de a fi altfel, alții, doar pentru a fi în pas cu moda. Există, însă, și oameni care își mutilează corpul, conștient, din dorința de a șoca, și nimic mai mult! Astfel de experimente umane sunt, în zilele noastre, tot mai extreme. Atenție, imaginile sunt șocante și te pot afecta!În lumea lor, piercingurile, coarnele sau limba despicată la vârf, ca șarpele, par să se fi demodat deja.

Un bărbat din Stockholm, Suedia, a mers până într-acolo încât și-a găurit urechile. În interior. Și nu, nu ne referim la găuri pentru cercei, ci la găuri în adevăratul sens al cuvântului.


"Tipul ăsta a făcut înconjurul lumii! A venit tocmai din Australia pentru asta! Sunt de-a dreptul onorat", a scris, pe o rețea de socializare, proprietarul salonului unde a fost făcută intervenția, Chai Maibert.

Procedura nu îți pune auzul în pericol, susține artistul. "O săptămână, două, e posibil să existe o ușoară dezorientare, dar asta numai până când creierul se adaptează modificării", mai spune acesta.

Trendul, spre îngrijorarea medicilor care avertizează asupra pericolului unei astfel de intervenții, capătă tot mai mult teren.

Vezi, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, transformarea șocantă! Atenție, imaginile te pot afecta emoțional!

A cheltuit o avere pentru a deveni un extraterestru fără sex: "Nu vreau să mai am nimic jos!"

Sperând că se va transforma, peste noapte, într-un extraterestru, Vinny Ohh a cheltuit peste 50.000 de dolari pe operaţii estetice. VEZI AICI ce a ieșit!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?