Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Univ. Craiova - Gângioveanu trimis la echipa a doua pentru că a lipsit ca să-şi dea BAC-ul

Sunday, 05 July 2009, 15:33 Sursă: NewsIn

"Jucătorul a semnat un contract de fotbalist profesionist cu clubul nostru, prin care se obligă să se pună la dispozitia clubului atât pe perioada competiţională, cât şi cea precompetiţională. FC Universitatea Craiova i-a dat asigurări ferme jucătorului că în luna august va primi acceptul clubului de a participa la examenul de bacalaureat, dar Gângioveanu a refuzat, acceptând să se pregătească la echipa a doua", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului din Bănie.

Gruparea ţine să menţioneze că "ceilalţi jucători aflaţi în aceeaşi situaţie, Ionuţ Popescu, Dan Gogoşoiu, Marian Mecea, Marius Ologu şi Radu Barbu au ales imediat să însoţească echipa în Austria, cu promisiunea că vor avea sprijinul clubului să participe la examene în sesiunea de toamnă, aşa cum s-a întâmplat şi anul precedent, când Vali Găman, Silviu Lung, Dragoş Firţulescu, Sorin Buşu şi acelaşi Radu Barbu şi-au susţinut probele de bacalaureat în totalitate sau doar parţial, cum a fost cazul ultimului".

"Clubul a insistat în vara anului trecut ca Gângioveanu să îşi susţină examenul, dar Cosmin a ales convocarea la un meci al echipei naţionale de tineret, iar acum uită că este format, crescut şi plătit de Universitatea Craiova şi că datorează ei prezenţa în tricoul naţionalei", se mai arată în comunicat.

Universitatea Craiova mai precizează că i-a permis căpitanului Dorel Stoica să participe la examenul de bacalaureat în această lună, "deoarece are o construcţie fizică foarte bună, ce nu necesită stagiu centralizat la cei 30 ani, având nevoie de o vacanţă mai lungă decât ceilalţi".

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri