Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un muzeu din Marea Britanie caută îngrijitor de măgari care să vorbească limba română

Friday, 27 February 2009, 10:07 Sursă: NewsIn

Cei doi măgari, Ellie şi Dora, nu s-au acomodat la noul mediu şi au nevoie de ajutor pentru a se adapta noii vieţi, potrivit angajaţilor muzeului. Ellie a fost luat dintr-un centru de salvare, iar Dora, care este gestantă, a fost adusă din România în urmă cu câteva zile.

"Păcălirea lor cu morcovi nu este o soluţie. Avem nevoie de un Dr. Doolitle, şi de preferat, unul care să vorbească limba română", a explicat purtătorul de cuvânt al muzeului.

Angajaţii muzeului speră să poată folosi măgarii pentru a distra copiii, care s-ar putea plimba călare, dar au nevoie de un instructor "traducător" care să le ajute pe animale să înţeleagă comenzile. 

"De când România a aderat la Uniunea Europeană, a interzis folosirea măgarilor pe drumurile publice şi din păcate multe animale au fost abandonate sau au fost duse în Italia, unde au fost transformate în carne de consum. Suntem foarte mulţumiţi că am reuşit să le oferim acestor doi măgari un cămin sigur şi iubitor şi nu am nicio îndoială că prin intermediul unui îmblânzitor i-am putea ajuta să se integreze foarte bine", a declarat directorul muzeului, John Jordan.

Muzeul din Kent prezintă viaţa rurală din această regiune, aşa cum se desfăşura cu 150 de ani în urmă, prin case vechi restaurate şi o fermă de 28 de acri unde sunt îngrijite animale domestice.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri