Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un florar şi un măcelar din Rusia au fost arestaţi pentru canibalism

Tuesday, 03 February 2009, 18:21 Sursă: NewsIn

"În noaptea de 19 spre 20 ianuarie, Iuri Mojnov, florar, şi Maxim Golovaţkih, măcelar, au înecat o tânără în cada din baia apartamentului unuia dintre ei. Au tăiat corpul neînsufleţit al victimei în mai multe bucăţi, pe unele le-au mâncat, pe altele le-au aruncat la gunoi", explică un comunicat al comisiei.

Victima este o tânără de 16 ani, care a fost dată dispărută la 19 ianuarie.

Rusia a fost şocată de un alt act de canibalism în septembrie. Patru adolescenţi au fost ucişi cu lovituri de cuţit, tăiaţi în bucăţi şi parţial mâncaţi, în regiunea Iaroslav, 300 kilometri nord de Moscova, de "o bandă de satanişti".

Presupuşii criminali - cinci studenţi de 19 ani şi alţi trei suspecţi - au atras victimele într-o casă de ţară şi le-au masacrat, pe rând, pe parcursul unei veri întregi. Trei fete şi un băiat, cu vârste de 16-17 ani, provenind din cercuri cu legături cu mişcarea punk, au fost obligaţi să consume alcool, au fost ucişi cu lovituri de cuţit, potrivit unui ritual satanist, apoi tăiaţi în bucăţi.

Agresorii au făcut apoi un foc de tabără şi au consumat bucăţi din cadavre. Anchetatorii au găsit capetele victimelor în locul în care fusese făcut focul.

Suspecţii au fost arestaţi în timpul profanării unui cimitir din regiune. În cursul interogatoriilor şi în urma verificării apelurilor telefonice anchetatorii şi-au dat seama de legătura tinerilor cu moartea adolescenţilor respectivi.

"Satana mă va ajuta să scap de responsabilitate", a declarat atunci unul dintre suspecţi. Agresorii le-au aplicat "666 lovituri de cuţit" victimelor, conform "ritualului satanist", potrivit poliţiei.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri