Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trupa Black Eyed Peas, concert deasupra Australiei, într-un avion

Wednesday, 07 October 2009, 10:17 Sursă: NewsIn

Concertul, care va avea un caracter privat, este programat pe durata a trei ore de zbor de la Melbourne la Perth, în cadrul turneului australian al trupei.

La ineditul concert vor asista 140 de invitaţi VIP şi 30 de câştigători ai unei competiţii naţionale, care vor avea posibilitatea de a-şi demonstra calităţile vocale alături de membrii trupei, într-un show karaoke. Fanii americani au avut la dispoziţie 10 bilete la concertul din avion, care au fost scoase la licitaţie, în scopuri caritabile, pe eBay.

Aeronava dedicată concertului a fost transformată, după trei luni de planificări la care au participat 50 de oameni, într-o adevărată sală de festivităţi.

Black Eyed Peas au intrat în istorie cu cele mai multe săptamâni consecutive, 26, petrecute pe prima poziţie în Billboard Hot 100 Chart. Melodia "I Gotta Feeling" ocupă prima poziţie de 14 săptămâni, după ce a înlocuit în fruntea clasamentului hit-ul anterior semnat Black Eyed Peas, "Boom Boom Pow", un record absolut pentru o trupă în istoria de 51 de ani a topului Billboard.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri