Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tenis: România nu mai are niciun reprezentant la BCR Open România

Thursday, 24 September 2009, 15:41 Sursă: NewsIn

Pavel şi Trifu au fost învinşi în sferturi de dublul format din Pablo Cuevas (Uruguay) şi Marcel Granollers (Spania), scor 7-5, 6-0, la capătul unei partide care a durat doar 56 de minute. Pavel şi Trifu vor primi un cec în valoare de 3.440 de euro şi 45 de puncte ATP.

Andrei Pavel a fost eliminat şi în proba de simplu de Pablo Cuevas, scor 6-3, 7-6 (2), acesta fiind ultimul meci oficial al românului într-un turneu de simplu.

Organizatorii BCR Open i-au pregătit lui Andrei Pavel un meci de retragere, în compania croatului Goran Ivanisevici. Evenimentul va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00.

Dublul format din Marius Copil şi Horia Tecău a fost învins în sferturile de finală ale BCR Open România de perechea Johan Brunstrom (Suedia)/Jean-Julien Rojer (Antilele Olandeze), scor 6-4, 6-7, 10-8, şi România nu mai are niciun reprezentant în competiţie.

Jucătorii români au pierdut primul set, iar în cel de-al doilea act au reuşit să se impună după un tie-break tensionat, cu schimbări de situaţie. În cele din urmă, Tecău şi Copil au cedat în repriza de departajare, după ce reuşiseră să egaleze la 8 şi să lăse impresia că vor reuşi să revină şi să îşi adjudece meciul.

Horia Tecău şi Marius Copil erau ultimii tenismeni români rămaşi în competiţie la BCR Open România. În proba de dublu, a mai fost prezentă o pereche formată din români, Adrian Cruciat/Petru Alexandru Luncanu, eliminată încă din primul tur.

La simplu, România a avut 5 reprezentanţi pe tabloul principal. Victor Hănescu, Andrei Pavel, Victor Crivoi şi Petru Alexandru Luncanu au pierdut în primul tur, în timp ce Marius Copil a fost eliminat în turul 2, după ce trecuse în manşa inaugurală de Crivoi.

Rezultatele înregistrate joi, la BCR Open România:

Meciuri din turul 2 la simplu:


Simon Greul (Germania) - Daniel Koellerer (Austria, 6) 6-1, 6-4

Oscar Hernandez (Spania) - Maximo Gonzalez (Argentina) 5-7, 6-3, 1-6

Peter Luczak (Austria) - Pablo Cuevas (Uruguay, 8) 5-7, 4-6

Juan Monaco (Argentina, 3) - Pere Riba (Spania) 6-4, 6-2

Meciuri din sferturile de finală ale probei de dublu:

Frederico Gil (Portugalia)/Daniel Munoz-De la Nava (Spania) - Frantisek Cermak (Cehia)/Michal Mertinak (Slovacia) 0-6, 3-6

Andrei Pavel/Gabriel Trifu - Pablo Cuevas (Uruguay)/Marcel Granollers (Spania) 3-6, 6-7

Johan Brunstrom (Suedia)/Jean-Julien Rojer (Antilele Olandeze) - Marius Copil/Horia Tecău 6-4, 6-7, 10-8

Lukasz Kubot (Polonia)/Oliver Marach (Austria) - Daniel Koellerer (Austria)/Jaroslav Levinsky (Cehia) 6-3, 6-4


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri