Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tenis: Marius Copil primeşte "botezul" în Cupa Davis

Thursday, 05 March 2009, 15:15 Sursă: REALITATEA.NET

Căpitanul nejucător al României, Andrei Pavel, a decis să-l înlocuiască pe Adrian Cruciat, care trebuia să facă pereche cu Tecău, cu Copil datorită formei bune a tânărului jucător. "Am ales să schimb dublul pentru că forma lui Marius Copil m-a convins. Un alt motiv a fost faptul că face cea mai bună pereche cu Horia Tecău. Tragerea la sorţi e bună, nu schimbă cu nimic tactica, pentru că Hănescu are mai multă experienţă", a explicat Andrei Pavel.

"Sper să nu am emoţii foarte mari, sunt bucuros că am şansa să joc la un asemenea nivel. Totuşi, numele mari ale Rusiei nu mă intimidează, dimpotrivă, sunt ambiţionat", a spus, la rândul său, Marius Copil, care ocupă locul 616 în clasamentul mondial de simplu şi poziţia 654 în ierarhia de dublu.

Victor Crivoi va fi primul român care va intra în focuri, el urmând să-l întâlnească în meciul de deschidere pe Marat Safin. "E bine că voi juca primul, pentru că nu voi avea timp de emoţii, nu voi sta în vestiar să văd meciul lui Hănescu. Asta contează mult pentru mine", a spus Crivoi.

Meciul de Cupa Davis dintre România şi Rusia va avea loc în perioada 6-8 martie, în sala Transilvania din Sibiu. România şi Rusia s-au întâlnit de patru ori până acum (1969, 1972, 1973, 1997), iar scorul general al întâlnirilor este de 3-1 în favoarea românilor.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri