Sute de turişti au petrecut Revelionul la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac

Wednesday, 31 December 2008, 16:00 Sursă: Realitatea TV

Autor: Realitatea.NET
Hotelul de gheaţă şi specialităţile culinare vânătoreşti pregătite de un bucătar iscusit au convins sute de turişti să petreacă un Revelion de neuitat la peste 2.000 de metri altitudine.

La Bâlea Lac petrecerea a început încă de dimineaţă, iar noaptea de Anul Nou se anunţa incendiară. Cabanierii le-au promis oaspeţilor focuri de tabără şi artificii spectaculoase.

An de an, hotelul de gheaţă atrage ca un magnet sute de turişti români şi străini. Unii doar pentru o scurtă vizită, dar cei mai îndăzneţi şi pentru o noapte sau mai multe petrecute între pereţii de gheaţă. "Pregătirile pentru noaptea de Revelion sunt aproape gata, însă locuri de cazare mai sunt, iar cei care nu s-au hotărât unde-şi petrec noaptea de Revelion sunt aşteptaţi la Bâlea Lac ", a spus proprietarul hotelului de gheţă, Arnold Klingeis.

Bucătăria a fost un adevărat furnicar pentru ca masa de Revelion la cota 2.000 să fie de neuitat. Ouă în susan sau gulaşul de vânat sunt doar câteva dintre specialităţile din meniul de Anul Nou.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri