Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Stilistul Dârţă implicat într-un scandal de pedofilie

Friday, 21 August 2009, 05:54 Sursă: NewsIn

Copii din mai multe centre de plasament erau ademeniţi de un individ, acuzat că este capul unei reţele de pedofilie, şi duşi la diverse petreceri.

"Îi ademeneau cu bani, produse cosmetice, excursii, petreceri mondene la care participau personalităţi din lumea modei în schimbul săvârşirii de raporturi sexuale orale şi acte cu caracter obscen", a declarat Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Două dintre aceste petreceri ar fi fost organizate, potrivit anchetatorilor, de stilistul Marian Dârţă. Acesta spune, însă, că a ajuns întâmplător la o petrecere ... mai dubioasă.

"M-am dus la o petrecere la acest şofer. Acolo erau mai multe persoane dubioase. Fiind luat la bord am făcut mişto de cineva, am auzit că există o casetă, nu neg această casetă în care am făcut mişto de un bărbat de vârsta mea, nu am văzut copii acolo, nu am văzut sexuri acolo, erau şi femei şi bărbaţi. Îmi pare rău că am intrat în acest complot", se scuză stilistul.

Cei cinci copii luaţi din centrele de plasament pentru a fi duşi la petrecerile din lumea mondenă au între 14 şi 15 ani. 

Doi dintre bărbaţii reţinuţi sunt acuzaţi de corupere sexuală, al treilea de pedofilie. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri