Steaua - Robert Neagoe şi-a reziliat contractul cu formaţia roş-albastră

Sunday, 07 June 2009, 10:48 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET

"Acum am devenit liber de contract şi sper să revin la forma pe care am avut-o înainte de a veni la Steaua. Îmi pare rău că nu am primit nicio şansă aici, sper să arăt în sezonul următor că meritam să joc şi eu la această echipă. Deşi am primit mai multe propuneri din străinătate, de la echipe din Ungaria şi Ucraina, vreau să rămân în Liga I, pentru că vreau să demonstrez ceva unor oameni", a declarat Neagoe.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a fost achiziţionat în urmă cu aproximativ un an de Steaua de la Dacia Mioveni, în schimbul a 100.000 de euro, şi a semnat un contract pe trei sezoane cu formaţia din Ghencea.

Neagoe nu a apucat să debuteze pentru Steaua, deoarece antrenorul de atunci, Marius Lăcătuş, a decis să nu-l oprească în lot, iar în turul campionatului a fost împrumutat la Gloria Bistriţa.

În iarnă, în urma unei înţelegeri cu oficialii clubului, Neagoe a acceptat micşorarea salariului pentru ca la finalul sezonului să fie lăsat să plece liber de contract, în retur evoluând doar pentru Steaua II.

Mijlocaşul a evoluat în cariera sa pentru FC Argeş, Internaţional Piteşti, Dacia Mioveni şi Royal Antwerp, din Belgia, având 43 de jocuri în Liga I şi cinci goluri marcate.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri