Specialiştii susţin că astrele ne vor ajuta să trecem peste greutăţi

Thursday, 01 January 2009, 04:35 Sursă: Realitatea TV

Urmează un an greu, dar astrele sunt de partea noastră. Astrologul Carmen Stimeriu susţine că românii se vor descurca foarte bine în 2009, în ciuda greutăţilor economice cu care se vor confrunta. Perioada cea mai buna va începe chiar de la începutul anului, din ianuarie, când Jupiter va intra în zodia Vărsătorului.
Adaugă părerea ta

În anul 2009 Jupiter va intra în Vărsător şi acest lucru îi va ajuta pe români să depăşească problemele cu care se confruntă. În jurul datelor de 6 februarie şi 16 septembrie vor mai avea loc mişcări de acest gen. Poate că mai multe firme mici vor fi înglobate într-o firmă mare. Desigur că oameni vor mai fi trimişi acasă şi probleme de această natura se vor evidenţia şi în 2009 datorită acestei axe. Intrarea lui Pluto în Capricorn va reorganiza administrativ Şi încetul cu încetul anumite strucuturi se vor reaşeza.

Suntem la începultul unui drum care va reorganiza sistemul administrativ. Jupiter care va fi însemnul Vărsătorului începând din ianuarie, ne va ajuta să ducem în spate mai bine problemele cu care ne vom confrunta.