Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sorin Cigan rămâne în arest, a decis Curtea de Apel Oradea

Tuesday, 23 June 2009, 11:57 Sursă: NewsIn

Sorin Cigan a fost dus, cu cătuşe la mâini, în sala de judecată a Curţii de Apel Oradea. După judecarea speţei, fostul fotbalist a fost dus înapoi în arest.

Imediat după ieşirea din sala de judecată, avocatul lui Cigan, Marius Popoviciu, a declarat că procurorii DNA au prezentat probe noi la dosar, neconcludente din punctul lui de vedere. "Cei de la DNA au venit cu două interceptări pe care nu le-au depus la dosarul care s-a judecat la Tribunal cu referire la propunerea de arestare, care nu este o chestiune corectă din partea lor. Instanţa nu s-a putut pronunţa înainte de susţinerea recursului, s-au depus după susţinerea de către mine a recursului şi după susţinerea poziţiei DNA-ului. Nu joacă cinstit, dar, în opinia mea, probele sunt încă subţiri", a spus avocatul Marius Popoviciu.

La mai bine de trei ore de la judecarea speţei, magistraţii au comunicat verdictul. "Curtea de Apel Oradea a decis că inculpatul Sorin Cigan va rămâne arestat pentru 29 de zile, aşa cum a dispus instanţa inferioară", a declarat Adrian Haş, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Oradea. Hotărârea este definitivă şi irevocabilă.

Sorin Cigan, fost jucător de fotbal la mai multe echipe din Divizia A, cu selecţii în echipa naţională a României, actualmente antrenor, este cercetat penal de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Oradea pentru trafic de influenţă şi dare de mită.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri