Sorin Cârţu i-a arătat cătuşe imaginare arbitrului Augustus Constntin la finalul meciului Pandurii-Urziceni

Sunday, 25 October 2009, 08:04 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Nu sunt mulţumit de rezultat. Pentru un meci jucat în deplasare e bun şi un punct. Da, am jucat în deplasare şi e perfect un rezultat de egalitate. Aşa aş vrea să fiu arbitrat şi eu când joc afară", a declarat Sorin Cârţu, care a mai spus că Unirea a jucat cu 14 jucători, aluzie la faptul că oaspeţii au fost ajutaţi de cei 3 arbitri.

"Nu există oboseală. Dacă eşi în Liga Campionilor, joci. Ce trebuia să facem, să ne dăm la o parte? Nu vreau să mă bată Urziceniul", a mai spus Cârţu.

Cât priveşte gestul său din final de meci, cu mâinile împreunate deasupra capului, imitând o pereche de cătuşem Sorin Cârţu a replicat că vroia să îi arate centralului că s-a terminat meciul.

Reamintim că tatăl lui August Constantin, Gheorghe Constantin, este învinuit de corupţie în dosarul Penescu, fiind cercetat în stare de arest.

Altfel, tehnicianul a spus că Păcurar, care a încasat roşu în minutul 84, a fost "fraier"şi a mărturisit că se pregătea să îl schimbe pe jucătorul care avea un galben şi l-a primit şi pe al doilea.

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a plecat furios după meci, iar la conferinţa de presă a venit secundul Dan Stângaciu. Petrescu a fost scuzat de managerul Mihai Stoica, acesta explicând că tehnicianul este epuizat, pentru că "el trăieşte absolut orice moment al antrenamentelor, nu numai meciurile".

Altfel, Mihai Stoica a declarat că Sorin Cârţu "ar trebui să plătească" pentru declaraţiile făcute după meci şi a precizat că Unirea trebuie să uite seria ultimelor 3 meciuri în care a adunat doar 2 puncte (o înfrângere şi 2 egaluri) şi să se gândească la meciul cu FC Braşov, din Cupa României.

Campioana Unirea Urziceni a terminat sâmbătă la egalitate, scor 0-0, meciul jucat în deplasare cu Pandurii, în care gazdele au rămas pe final în inferioritate, după eliminarea lui Păcurar.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri