Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şeful IJP Dolj, Gheorghe Bică: La Craiova nu există grupuri mafiote

Monday, 09 March 2009, 18:55 Sursă: REALITATEA.NET

"Există nişte maimuţoi care îşi umflă muşchii la Craiova şi dau cu pumnii dar nu lume mafiotă, eu ştiu aproape tot ce se întâmplă în acest oraş", a mai declarat şeful poliţiei din Craiova.

Gheorghe Bică a mai spus că, deoarece Guvernul a suspendat concursul pentru postul de şef al IJP Dolj, el stă la conducerea acestei instituţii şi face muncă voluntară pentru că i-o cere ţara. 

În Craiova au avut loc, în ultimii ani, mai multe răfuieli între bandele rivale de interlopi, multe dintre acestea fiind soldate cu victime.

În septembrie 2007, la Craiova s-a iscat un scandal între clanurile Miclescu şi Poenaru, din cauza unor datorii mai vechi. Romii s-au luat la bătaie în cartierul Faţa Luncii, iar în încăierare au folosit pistoale, cuţite, săbii şi bâte. Patru bărbaţi din ambele clanuri au ajuns la spitalul de urgenţă din Craiova, tăiaţi de sabie sau răniţi de glonţ.

În august 2008, unul dintre capii lumii interlope din Craiova, Mihai Pârvu, zis Caiac, a fost omorât cu focuri de armă în faţa blocului în care locuia. Principalul suspect este Cătălin Mavrichie, cu care Caiac ar fi jucat pocker. După ce Mavrichie a pierdut 50.000 euro, acesta a vrut să se răzbune. În urma conflictului, împuşcat de mai multe ori în cap şi în abdomen, Caiac a murit.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri