Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Săptămâna începe cu ploi - VEZI PROGNOZA METEO

Sunday, 23 August 2009, 17:36 Sursă: REALITATEA.NET

Astăzi vremea va fi în general instabilă. Regiunile afectate de instabilitatea atmosferică sunt cele din sud-vestul, centrul şi  nordul ţării, unde se aşteaptă iarăşi cantităţi importante de apă, care pot depăşi 20 de litri pe metru pătrat, mai ales în zona montană.

În restul teritoriului, cerul este variabil şi astfel de fenomene se produc numai izolat. Temperaturile maxime sunt cuprinse între 22 de grade în depresiunile din estul Transilvaniei, şi ajung până la 30 de grade în Lunca Dunării, în sudul Munteniei.

În Capitală ziua va fi frumoasă şi destul de însorită. Abia după căderea nopţii apar condiţii de ploaie, iar vântul suflă slab până la moderat.

Marţi, vremea se ameliorează sub aspectul precipitaţiilor. Doar izolat mai sunt câteva ploi slabe şi scurte, cu precădere în zona montană. Cerul este variabil iar vântul suflă slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi de 24 de grade la Miercurea Ciuc, 26 la Suceava şi Constanţa şi 29 la Craiova şi Baia Mare. Cel mai cald este la câmpie, în vest şi în sud. Sunt aşadar 32 de grade la Timişoara şi 31 de grade la Giurgiu.

În cCapitală
marţi dimineaţa încă trenează înnorările din noapte şi nu este exclus ca în prima parte a zilei să cadă câţiva stropi de ploaie. Apoi însă, cerul se degajă şi vremea devine frumoasă.

Miercuri  vremea va fi frumoasă, iar regimul termic creşte uşor. Ploi slabe, de scurtă durată, se mai aşteaptă doar izolat după-amiază la munte. În rest cerul va fi variabil şi vântul nu se va intensifica. Temperaturi în uşoară creştere aşadar, vor fi 28 de grade la Suceava, 33 la Drobeta Turnu Severin, Giurgiu şi Timişoara, şi 27 la Cluj şi Sibiu.  La Bucureşti ziua de miercuri va fi însorită şi uşor mai caldă. Vântul va sufla mai degrabă slab, iar maxima va atinge 30, 31 de grade.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri