Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Românii au noroc de sărbători şi la alegeri, cele mai mari premii la Loto fiind câştigate în astfel de zile

Sunday, 08 November 2009, 07:48 Sursă: Realitatea TV

Statisticile arată că românii sunt mai norocoşi de sărbători, dar şi în preajma alegerilor. În 2004, cel mai mare premiu la categoria întâi a fost câştigat în ajunul Sfântului Nicolae şi înainte cu o săptămână de al doilea tur de scrutin de la prezidenţiale.

Premiul la categoria întâi a fost câştigat în acelaşi an şi pe 13 iunie între cele două tururi ale alegerilor locale. În 2005, marele pot a fost câştigat în preajma Înălţării Domnului. Al doilea premiu ca mărime a fost adjudecat la două zile de la Bunavestire, iar al treilea, cu o zi înainte de Sfânta Marie Mare.

În 2006, premiul cel mare s-a dat de Sfântul Vasile, de anul nou. Un an mai târziu, două din cele cinci trageri norocoase au fost în zile de sărbătoare, iar a treia în apropierea zilei Botezului Domnului.

În 2008, cu trei zile înainte de Sfântul Vasile cel Mare, s-a câştigat cel mai mare premiu din istoria loteriei. În zilele în care au fost organizate alegeri anul trecut, premiul la loto nu a fost câştigat, dar cele şase numere norocoase au fost ghicite în patru zile de sărbătoare.

Anul acesta, potul cel mare a fost câştigat o singură dată, pe 7 iunie, de Rusalii.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri