Răzvan Raţ: "Nu trebuie să ignorăm Timişoara"

Friday, 17 July 2009, 11:29 Sursă: NewsIn

"Era posibil să picăm cu Timişoara, dar nu aş fi vrut. Nu trebuie ignorată, e un adversar bun, acum şi cu noul antrenor jucătorii vor fi şi mai motivaţi. Eu sper ca Şahtior să treacă mai departe, dar nu avem prima şansă la calificare, şansele sunt egale. Chiar dacă am câştigat un trofeu european, nu avem prima şansă", a afirmat Răzvan Raţ la GSP TV, care a explicat că nu îi e teamă de presiunea publicului:"Nu ne e teamă de atmosfera de la Timişoara pentru că am jucat multe partide pe marile stadioane ale Europei. Este mult mai frumos să joci cu tribunele pline, chiar dacă sunt împotriva ta. Nu m-am gândit cum voi fi primit de fani", a declarat Raţ la GSP TV, citat de NewsIn.

Fundaşul a vorbit apoi despre ceea ce înseamnă să joci în faţa unei echipe din România: "Am mai jucat şi împotriva celor de la Rapid şi Dinamo, ştiu ce înseamnă. Mâine vom avea primul meci din campionat, iar despre Timişoara nu ştim foarte multe detalii, dar vom avea timp să ne informăm".

Raţ nu a uitat de tehnicianul Mircea Lucescu, care încă este internat în spital în urma unui preinfarct: "Echipa e afectată de lipsa lui şi putem să facem ceva pentru el câştigând primul meci din campionat. Acum cel mai important este că se află în afara oricărui pericol".

Vicecampioana Ligii I, FC Timişoara, va întâlni deţinătoarea Cupei UEFA, Şahtior Doneţk, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Turul este programat pe data de 28/29 iulie, la Doneţk, iar returul va avea loc pe 4/5 august, la Timişoara.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri