Radu Voina: Probabil că asta ne este valoarea!

Monday, 14 December 2009, 10:19 Sursă: REALITATEA.NET

Rămasă să joace pentru locurile 5-8 la Mondialele din China, naţionala de handbal feminin a României i-a dezamăgit nu numai pe suporteri ci şi pe membrii stafului naţionalei.

Nefericita experienţă asiatică a fost comentată de antrenorul Radu Voina într-un interviu pentru ProSport, acesta ferindu-se totuşi să nominalizeze vinovaţi eşecului.

\"Fetele sunt foarte dezamăgite şi nu cred că e cazul să mai învârtim şi noi cuţitul în rană. Sunt marcate, încât nu ştiu dacă mai pot fi remontate pentru ce rămâne de făcut. În niciun caz, nu o să critic pe nimeni. Vă daţi seama ce se întâmplă acum, când am dezamăgit atâta lume, şi mă refer în primul rând la oamenii apropiaţi handbalului, la suporteri şi familii. Răutatea este o caracteristică a românilor.Probabil că asta e valoarea noastră. Ne tot hazardăm că suntem campioni mondiali înainte de a intra în competiţie. Personal, cred că putem mai mult\" a declarat Radu Voina. România a ratat calificarea în semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin, după ce a fost învinsă de Spania în ultima secundă a celui de-al doilea meci din Grupa Principală II, cu 25-26.

Surse apropiate lumii handbalului susţin că Radu Voina va fi demis după turneul final din China, iar în locul său va fi instalată fosta mare jucătoare Mariana Târcă.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri