Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primii români din Italia, repatriați în Constanța

Saturday, 21 March 2020, 15:31 Sursă: Realitatea Plus

Potrivit sursei citate, primul avion a sosit în jurul orei 11:30 pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, din Constanța, cu o oră întârziere față de cum era programat. Asta pentru că autoritățile italiene i-au verificat amănunțit pe pasageii care au fost îmbarcați. La fel s-a procedat și pe aeroportul constănțean.

Al doilea avion a aterizat la ora 13:00. După control și verificare, toți pasagerii au fost îmbarcați în autocare și transportați în centrele de carantină. Pasagerilor li s-au prelevat probe pentru testele de coronavirus. De altfel, unii din cei veniți au cerut autorităților permisiunea de a se izola la domiciliu.

"Vorbim despre persoane care s-au întors din Italia de la muncă. Vorbin despre oameni cât se poate de normali, despre români care sunt în aceeași situație în care se află și români care se află pe teritoriul țării noastre și care respectă cu strictețe regulile pe care le-am transmis că trebuiesc respectate. Toate probele prelevate se transportă la București și vor fi lucrate în regim de urgență", a declarat prefect județul Constanța, George Sergiu Niculescu.Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri