Peste 200 de elevi din Boldu îngheaţă de frig în şcoală, în lipsa centralei termice

Tuesday, 24 February 2009, 05:43 Sursă: Realitatea TV

De când a venit frigul, copiii din Boldu tremură în clase. Conducerea şcolii a cumpărat câteva calorifere electrice, dar acestea nu fac faţă frigului.

Proiectul de reabilitare a şcolii din Boldu a fost iniţiat de inspectoratul şcolar şi finanţat direct de guvern. Firma constructoare s-a încadrat în buget, însă a renunţat la lucrări în momentul în care datoriile pe care le avea de recuperat au depăşit 350.000 de lei. A rămas nemontată tocmai centrala termică.

"Constructorul a invocat faptul că nu poate termina lucrarea fiindcă nu au fost plătite sumele integral. Lucrul acesta este real", a declarat Paul Negoiţă, inspector general adjunct IŞJ Buzău.

"A fost o iniţiativă a fostului guvern, o iniţiativă de apreciat, dar spre final, 8 luni de zile, noi nu am primit niciun ban", a precizat Marian Mărgărit, primar Boldu.

Singura speranţă a profesorilor, elevilor şi autorităţilor locale este ca bugetul pe 2009 al Ministerului Educaţiei să aibă suficienţi bani şi pentru terminarea lucrărilor de la şcoala din Boldu.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri