Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pavel: Am câştigat un punct, mai avem două

Saturday, 07 March 2009, 16:47 Sursă: REALITATEA.NET

"Am câştigat doar un punct, mai sunt două de făcut mâine. Avem mici probleme, dar Hănescu şi Crivoi trebuie să se remonteze. Nu au ce pierde. Eu zic că Victor Hănescu îl poate învinge pe Safin, iar Crivoi nu are ce pierde", a spus Pavel, la finalul meciului de dublu.

După ce Tecău şi Copil au învins perechea Marat Safin / Dmitri Tursunov, scor 4-6,  6-7, 7-6, 7-6, 6-4, Pavel a ţinut să-i laude pe cei doi. "Un merit foarte mare în acest meci a avut Horia. Are un caracter deosebit, aţi văzut cum a reuşit să joace cu un tânăr, cum a reuşit să-l monteze", a spus "Cneazul".

Recunoscut pentru impulsivitatea de care dădea dovadă în teren atunci când juca tenis, Pavel a explicat astfel calmul de care a dat dovadă pe margine. "Am stat calm pentru că şi eu am fost pe teren şi ştiu ce înseamnă să vezi ochi agitaţi pe margine".

Horia Tecău s-a arătat bucuros de faptul că, împreună cu Copil, a dat peste cap calculele ruşilor, care după meciurile de vineri conducea cu 2-0 la general şi erau convinşi că socotelile vor fi încheiate după meciul de dublu. "Am jucat foarte bine împreună. A fost un meci mare pentru Marius. Am făcut un meci mare, sperăm ca băieţii să facă mâine două puncte pentru noi. Cred că le-am dat calculele peste cap ruşilor cu acest meci", a declarat Horia Tecău.

Marius Copil, care a debutat în echipa de Cupa Davis a României, a admis că a avut multe emoţii la începutul meciului. "Când au cântat cei din tribune imnul, mi-am revenit cu totul", a spus Copil, completat cu o glumă de Andrei Pavel: "Poate o palmă l-ar fi trezit mai bine".

"Tot timpul am crezut că vom reuşi, Andrei Pavel ne-a spus şi la 0-2 că vom reveni", a mai spus Marius Copil.

După primele două zile, Rusia conduce cu 2-1 România în turul întâi al Grupei Mondiale.

În prima zi, Marat Safin l-a învins pe Victor Crivoi, scor 7-6 (5), 6-4, 6-4, în timp ce în partida a doua Mihail Iujnâi s-a impus în faţa lui Victor Hănescu, scor 6-4, 6-2, 6-4.

Sâmbătă, Tecău şi Copil au învins perechea Marat Safin / Dmitri Tursunov, scor 4-6, 6-7, 7-6, 7-6, 6-4.

Astăzi, de la ora 12.00, sunt programate partidele Victor Hănescu - Marat Safin şi Victor Crivoi - Mihail Iujnâi.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri