Ultimele StiriTragedie la Babes/sursa foto: George Calin/INQUAM

Vicepremierul Kelemen Hunor reacționează în cazul tragediei de la Babeș. „Pe o infrastructură precară nu ai cum să faci minuni doar în 3 luni de zile”

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a transmis condoleanţe familiilor victimelor de la Unitatea Mobilă de ATI de la Spitalul "Victor Babeş", adăugând că situaţia apărută acolo, care speră să nu se mai repete, este o "problemă tehnică" şi nu una care trebuie politizată. Declarația a fost consemnată la Palatul Victoria.

ACTUAL


EditorialeArina Delcea

Arina Delcea: Profeția auto-împlinită, din lipsă de idei revoluționare

„Restricțiile nu sunt utile. Numărul de infectări va crește”. Asta spun mulți dintre cei care contestă noile măsuri impuse de autorități. (Sigur, vorbim de cei care nu neagă existența virusului, ci doar metodele de stopare.) Culmea este că au dreptate. Cum să n-aibă, câtă vreme vedem în fiecare seară, de duminică încoace, proteste în multe localități din țară, la care se adună sute de oameni, fără să respecte măsurile simple de protecție: mască și distanță? Cetățenii nemulțumiți își dau toată silința ca cel denumit valul al treilea al virusului să fie mai al dracului decât celelalte. Chiar acum, când ne așteptam să fi învățat ceva într-un an de epidemie. Dar nu. Noi nu mai suportăm. Stiri PoliticeMarcel Ciolacu, președintele PSD Foto: InquamPhotos/Ilona Andrei

Marcel Ciolacu, după tragedia de la „Victor Babeș”: Cîțu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu. PNL-ul e luat ostatec de Barna şi userişti!

Marcel Ciolacu l-a criticat pe Florin Cîţu pentru că nu l-a demis pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății în urma tragediei de la spitalul „Victor Babeș” din Capitală, în urma căreia au murit trei oameni. Președintele PSD îl acuză pe premier, despre care spune că „a ratat iar”, și pe cei din coaliție, pentru că „au murit iar nişte oameni din vina lor! Au murit oameni fără oxigen din vina LOR! Şi ei caută acarul Păun cu tot felul de explicaţii penibile şi sforăitoare”.


Gabriela Firea, senator PSD Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Gabriela Firea, după pana de oxigen de la spitalul „Victor Babeș”: A trebuit să moară oameni... Incompetența ucide! Nepăsarea ucide! Tăcerea ucide! 

Senatorul PSD Gabriela Firea susţine, într-un mesaj postat pe Facebook, în seara de luni, că situaţia de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti ar fi fost provocată din cauza mai multor defecțiuni de la TIR-ul cu paturile de ATI. Fostul primar general acuză incompetența, nepăsarea și tăcerea care ar fi condus la moartea celor trei pacienți în unitatea mobilă de terapie Intensivă.

Stiri Economice

Stiri Actuale

Bogdan Nica

Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean Ploiești, a făcut infarct 

Medicul Bogdan Nica, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a suferit un infarct, marți dimineață. Medicul este cunoscut cu afecțiuni cardiace. În toamna anului trecut, acesta a suferit o intervenție pe cord, scrie realitateadeprahova.net. În prezent, starea managerului este stabilă. Nica nu va fi transferat la București și rămâne în îngrijirea medicilor de la Ploiești. 


Incidenta COVID la 14 zile/sursa foto: INQUAM, Octav Ganea

Cum arată incidența COVID în ultimele 24 de ore în țara noastră. Cifre în scădere în principalele FOCARE din România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat ultimele cifre de pe frontul COVID. Situația este dramatică în secțiile de terapie intensivă, dar și în cazul unor județe, focare roșii. Până astăzi, 13 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.012.373 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 915.464 de pacienți au fost declarați vindecați.
Stiri din Justiție

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport