Coronavirus - România: 20479 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Optimism la naţionala de handbal feminin, înaintea CM din China

Tuesday, 24 November 2009, 19:21 Sursă: REALITATEA.NET

Lotul de handbal feminin al României a revenit în ţară după turneul de verificare la care a participat în Norvegia, înaintea Campionatului Mondial din China. Deşi au obţinut o singură victorie, în faţa Croaţiei, şi au pierdut cu Rusia şi Norvegia, \"tricolorele\" cred că au avut multe de învăţat din aceste meciuri.

\"Eu cred că am ieşit bine până la urmă, chiar dacă am pierdut două meciuri. Meciul cel mai prost jucat de noi a fost cel cu Croaţia, pe care l-am câştigat, dar cred că am avut foarte multe de învăţat din celelalte două meciuri\", a declarat Cristina Vărzaru, desemnată de celelalte jucătoare căpitan de echipă înaintea Campionatului Mondial din China.

Nu doar jucătoarele privesc partea plină a paharului după turneul din Norvegia, ci şi selecţionerul Radu Voina, pe care cel mai mult îl bucură faptul că nu au apărut noi probleme de sănătate pentru jucătoare. El a reuşit, de asemenea, să schiţeze deja lotul pentru CM. \"Lotul va fi definitivat în câteva zile. În mare este definitivat, să sperăm că nu vor apărea accidente fizice şi cred că cele 16 - 17 fete vor face deplasarea la CM\", a spus Voina.

Înaintea plecării spre China, fetele pregătite de Radu Voina vor mai disputa două meciuri de pregătire în compania selecţionatei B a României.

Campionatul Mondial din China va începe pe 28 noiembrie, iar România va juca în grupa C, alături de Norvegia, Ungaria, Japonia, Tunisia şi Chile.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri