Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ministrul Iacob-Ridzi a participat la şedinţa BPN a PDL, dar s-a ferit de presă

Monday, 06 July 2009, 12:51 Sursă: NewsIn

Monica Iacob-Ridzi a venit mai devreme la sediul în care au loc şedinţele Biroului Permanent astfel încât nici un ziarist să nu fie prezent la intrarea ei în sediu. După încheierea şedinţei, ministrul Tineretului şi Sportului a aşteptat ca presa prezentă să se strângă în sala pentru conferinţă pentru a părăsi sediul partidului.

În cadrul şedinţei BPN, Monica Iacob-Ridzi nu a avut nicio intervenţie, situaţia sa fiind abordată la sfârşit. Democrat-liberalii au convenit să pună capăt intervenţiilor care, în cursul săptămânii trecute, nu s-au încadrat în linia asumată oficial de partid faţă de scandalul legat de "Ziua Tineretului".

"S-a considerat că trebuie o poziţie unitară pentru că nu face bine partidului să avem atâtea voci pe marginea acestei chestiuni. Până la urmă suntem în precampanie pentru alegerile prezidenţiale, iar lucrurile sunt mai senzitive", a declarat pentru NewsIn vicepreşedintele Petru Filip adăugând că nu s-au făcut alte comentarii legate Monica Iacob-Ridzi.

Liderul de grup al deputaţilor PDL Mircea Toader a afirmat că s-a convenit ca partidul să rămână la poziţia asumată iniţial. "În momentul în care se va cere începerea urmăririi penale, va fi demisă. Asta în cazul în care nu va demisiona", a spus Toader.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri