Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marian Iancu: Neluţu a gândit foarte bine partida

Wednesday, 29 July 2009, 19:28 Sursă: REALITATEA.NET

"Primul lucru pe care l-aş remarca este că Şahtior a jucat foarte bine. Acum, când suntem înainte de campionat ne putem evalua şi asta e bine. Tactic am stat bine dar fizic am fost depăşiţi. Am spus că mergem să dăm gol. Ne-am apărat foarte bine în faţa unor astfel de jucători. Neluţu a gândit foarte bine partida", a declarat Marian Iancu la GSP TV.

Vicepreşedintele Emil Roşianu susţine că egalul obţinut de Timişoara la Doneţk este unul dintre cele mai importante ale fotbalului bănăţean şi aşteaptă un rezultat bun în meciul retur: "Este o bucurie mare pentru că Şahtior este o forţă, faptul că am scos un egal în faţa unei astfel de echipe reprezintă foarte mult pentru noi. Sper ca în manşa secundă să evităm greşelile pe care le-am făcut pentru a ne putea califica. E un rezultat foarte important pentru noi, de mult nu am mai reuşit acest lucru. Acum, important este ce vom face la Timişoara".

FC Timişoara a obţinut o remiză în deplasare, scor 2-2 cu deţinătoarea Cupei UEFA, Şahtior Doneţk, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, după ce a condus cu 1-0 şi 2-1, graţie reuşitelor lui Gigel Bucur, şi păstrează şanse pentru calificarea în play-off.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri