Marian Iancu: Corpodean a dat gratuit penalty pentru Pandurii

Sunday, 08 March 2009, 21:12 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET
"Nu mai poate să arbitreze Corpodean după ce a făcut la Iaşi şi să îl pună pe Prunea observator. Nu se poate ca Alexa să ia cartonaş, când era la 5 metri de omul acela. Jucătorul s-a împiedicat în minge, a dat pasă înainte să cadă, iar Stancu a făcut toate eforturile pentru a nu-l atinge pe adversar. Penalty-ul a fost acordat gratuit. Le doresc în Postul Paştelui să aibă parte de ceea ce-mi doresc ei mie. Sandu, toţii Corpodenii şi toţi Lajosii trebuie să ne lase. Ce a cautat Corpodean la o asemenea partidă? Mai păcăleşte pe cineva cu şmecheria asta a lui? A făcut acelaşi lucru ca la Iaşi: cartonase galbene pe fundaşi şi mijlocaşi, să le ia din inerţie. Apoi a aşteptat momentul, dar nu s-a lipit astăzi", a declarat Marian Iancu la Telesport.

Iancu a spus că este timpul ca în fotbalul românesc să se renunţe la jocurile de culise până nu se vor întâmpla adevărate nenorociri.

"Toţi investim în fotbal, nu mai merge aşa. Să punem frâna! Nu se mai poate! Se vor întâmpla nenorociri! Mai devreme sau mai târziu, din cauza acestor oameni care funcţionează în spatele cortinei, se vor întâmpla nenorociri. Gata, nu mai merge! Sunt câţiva, doi-trei, care s-au obişnuit cu lucrul acesta şi încearcă din toate puterile. Se va ajunge la lucruri rele, de la tribune până în teren", a mai spus Iancu.
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri