Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lovin: \"Steaua nu va mai face performanţă cât timp va fi condusă de Argăseală cu minciuni, şantaje şi promisiuni nerespectate\"

Thursday, 26 November 2009, 18:21 Sursă: REALITATEA.NET

După transferul la gruparea olandeză Utrecht, Mihăiţă Neşu a declarat că a fost înşelat de conducerea Stelei, care l-ar fi obligat să semneze o hârtie prin care renunţa la orice restanţe financiare pe care gruparea din Ghencea pe care le mai avea faţă de el. Ulterior, şi alţi fotbalişti care au plecat de la Steaua s-au plâns de aceste practici.

Plecat şi el de la Steaua, în vara acestui an, la gruparea germană TSV 1980 Munchen, Lovin critică şi el atitudinea oficialilor din Ghencea faţă de foştii jucători. Mijlocaşul susţine că şi el a fost îndemnat să semneze celebra hârtie, dar că i s-a promis altceva.

\"Am fost conştient că nu-i voi mai vedea din momentul în care am semnat acea hârtie, deşi domnul Argăseală mi-a promis altceva! Cât timp Steaua va fi condusă de către domnul Argăseală numai cu minciuni, şantaje şi promisiuni nerespectate către fotbalişti, îmi este greu să cred că se mai poate face performanţă în Ghencea!\", a declarat Florin Lovin pentru \"Click\".

Ultimul pe lista jucătorilor \"ţepuiţi\" este Goian, transferat la Palermo. Fundaşul nu a renunţat însă la bani şi s-a judecat cu Steaua prin intermediul comisiilor de specialitate din cadrul LPF-ului. Acestea i-au dat dreptate fotbalistului şi au obligat Steaua să-i plătească acestuia restanţele finaciare cifrate la 20.000 de euro.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri