Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

La Bistriţa s-a inaugurat vineri o nouă staţie locală Realitatea TV

Friday, 13 February 2009, 07:50 Sursă: Realitatea TV

După mai bine de patru ani în care a fost corespondent Realitatea TV de Bistriţa, Cristiana Sabău, unul dintre cei mai titraţi jurnalişti din zonă, preia funcţia de producător general al staţiei ce emite de vineri.

"Peste 20 de jurnalisti și tehnicieni. Vom avea două jurnale locale. Realitatea TV Bistrita va emite, de luni până vineri, jurnale de știri la orele 18.15 și 21.15, iar cel mai important subiect al zilei îl vom dezbate într-un talk-show de la ora 18.30. Nu vor lipsi transmisiunile în direct, ediţiile speciale şi intervenţiile în direct în jurnalele naţionale ale Realitatea TV", a spus Cristiana Sabău.

La inagurarea celei de-a opta staţii locale, Realitatea TV organizează şi un teledon destinat strângerii de fonduri pentru reconstrucţia Bisericii Evanghelice din oraş, distrusă de un incendiu în vara anului trecut. Reparaţiile costă 4,7 milioane euro, iar campania "Viitor pentru trecut" vrea să dea un semnal de conştientizare civică pentru ca Bistriţa să-şi primească înapoi unul dintre cele mai vechi simboluri. Timp de o lună vor fi deschise trei linii telefonice pentru donaţii şi două conturi bancare.Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri