Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jean Sarkozy a devenit membru al Consiliului de Administraţie al cartierului La Defense

Friday, 23 October 2009, 18:51 Sursă: NewsIn

La numai 23 de ani, ambiţiosul fiu al lui Sarkozy, poreclit "Prinţul Jean", a fost la un pas de a prelua frâiele Consiliului de Administraţie al cartierului de afaceri parizian, La Defense.

Tânărul a renunţat la şefia instituţiei, după un uriaş scandal izbucnit în Franţa, unde preşedintele a fost acuzat de nepotism. Francezii au ieşti chiar in stradă pentru a-şi arăta nemulţumirea.

Demonstranţii şi-au luat cu ei câte o banană reproşându-i liderului de la Elysee că vrea să transforme Franţa într-o republică bananieră. Şi opoziţia i-a reproşat lui Sarkozy că prin promovarea fiului de 23 de ani încearcă să creeze o adevărată dinastie.

Jean este fiul lui Nicolas Sarkozy din prima căsătorie. Anul trecut, tânărul a fost ales consilier într-o bogată suburbie pariziană, pe listele electorale ale partidului tatălui său. Fiul lui Nicolas Sarkozy este încă student la Facultatea de Drept.

De curând, s-a însurat cu o bogată moştenitoare a unei familii, care a făcut avere din comerţul cu bunuri de larg consum. Pe seama lui circulă zvonul că şi-ar dori ca peste 5 ani să devină primarul oraşului Neuilly-sur-Seine, unde tatăl lui a fost multă vreme edil-şef.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri