Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Internaţional Curtea de Argeş este bănuită că a promovat ilegal

Wednesday, 26 August 2009, 09:29 Sursă: REALITATEA.NET

Scandalul arbitrilor corupţi, izbucnit în luna aprilie, pare a fi doar începutul procesului de curăţenie pe care DNA-ul încearcă să-l facă în fotbalul românesc.

Există probe incriminatorii şi în alte două cazuri, unul dintre ele vizând o nou promovată, iar altul este legat de mafia pariurilor din Liga a II-a. Conform ediţiei de miercuri a cotidianului ProSport, Direcţia Naţională Anticorupţie îşi va face publice cercetările în următoarele săptămâni, iar un dosar vizează chiar legitimitatea prezenţei în prima divizie a echipei Internaţional Curtea de Argeş.

Patronul clubului, Benone Lazăr, a fost deja convocat la audieri, în cadrul anchetelor ce-i vizează pe Cornel Penescu şi Gheorghe Constantin, iar acum ancheta sa se derulează având la bază presupuse acte de corupţie la nivelul arbitrilor.

Celălalt caz aflat pe rol, referitor la pariuri ilegale, a fost susţinut în repetate rânduri de Mircea Sandu, la nivel declarativ, el afirmând în urmă cu câteva luni: "Sunt convins că în România există case de pariuri care contactează jucătorii pentru a influenţa rezultatele".

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri