Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gigi Becali află, astăzi, dacă va putea pleca la Bruxelles

Thursday, 11 June 2009, 02:06 Sursă: Realitatea TV

Pentru a-i permite ieşirea din ţară, magistraţii i-au cerut omului de afaceri să prezinte o serie de probe printre care se numără şi prezentarea dovezii că acesta este europarlamentar. În opinia magistraţilor, sondajele de opinie nu sunt luate în considerare ca probe, în instanţă.

Magistraţii consideră că cererea lui Gigi Becali de a părăsi ţara a fost făcută prematur, motiv pentru care, marţi, cererea a fost respinsă de către instanţă.

Gigi Becali a atacat decizia instanţei cu recurs. Acesta urmează să se judece astăzi, la Tribunalul Bucureşti.

Între timp, însă, avocaţii lui Becali nu au reuşit să intre în posesia dovezii şi a actului care să ateste că Gigi Becali a devenit europarlamentar, şi asta pentru că respectivul certificat îi va fi înmânat omului de afaceri abia după ora 14:00. Din această cauză, avocaţii lui Becali vor încerca amânarea termenului.

E posibil ca magistraţii să respingă cererea omului de afaceri pe motiv că nu există dovezi care să ateste faptul că Gigi Becali este europarlamentar cu acte în regulă.

La alegerile europarlamentare de duminică, PRM a obţinut 8,65% din voturi şi va avea trei reprezentanţi în Parlamentul European.

Validarea rezultatelor alegerilor europarlamentare va avea loc astăzi, la ora 14:00, după judecarea recursului făcut de avocaţii lui Becali.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri