Gaz Metan, Gloria Bistriţa, Poli Iaşi şi Universitatea Craiova, în optimile Cupei României

Tuesday, 22 September 2009, 16:43 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

După ce în etapa trecută din Liga I a pierdut la Piatra Neamţ, Gloria s-a răzbunat pe Dunărea Giurgiu, în 16-imile Cupei României, impunându-se clar, cu 3-0. Golurile formaţiei antrenate de Sandu Tăbârcă au fost marcate de Keita 5, Băjenaru 20 şi Coroian 36. În acest meci, la Gloria a debutat şi fundaşul Vali Năstase

Gaz Metan Mediaş a avut nevoie de prelungiri şi de lovituri de departajare pentru a trece în 16-imi de CSM Râmnicu Vâlcea, scor 6-5
. După 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1, pentru Gaz Metan marcând Boaru (78), iar pentru oaspeţi Săraru (90+2).

La loviturile de departajare, pentru Gaz Metan au marcat Boaru, Voicu, Markovic, Akalay şi Sabou, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Dragomir, Girga, Pârvu şi Săraru, în timp ce Deaconescu a ratat ultima execuţie.

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Alin Artimon, a preferat să folosească în jocul de marţi fotbalişti care au evoluat mai puţin în acest sezon. El a rămas cu aceştia la Râmnicu Vâlcea, iar pe foaia de joc ca principal al vâlcenilor a figurat Cristian Lazăr, antrenor la juniori.

Poli Iaşi a învins cu 3-1 pe Pandurii Târgu Jiu şi s-a calificat în optimile Cupei. Golurile moldovenilor au fost marcate de Bratu (24), Bujor (37) şi Bernsjak (90), în timp ce gorjenii au punctat prin Rusu (75).

În ultimul meci al zilei, Universitatea Craiova a trecut fără probleme de  Gloria II Bistriţa, scor 4-0, deşi a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 13, când Găman a fost eliminat după un fault dur comis la mijlocul terenului. Golurile oltenilor au fost marcate de fraţii Costea: Florin a punctat în minutele 3 şi 43, iar mezinul Mihai în minutele 26 şi 77.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri