Fostul şef al IPJ Gorj a fost numit la conducerea poliţiei doljene

Friday, 10 April 2009, 10:01 Sursă: NewsIn

La instalare au mai fost prezenţi prefectul de Dolj, Florin Stancu, şi preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

"În opinia mea, contează mai puţin statisticile şi mai mult percepţia pe care o are cetăţeanul asupra poliţiei. Mesajul meu pentru lumea interlopă din Craiova este acela de a nu sta liniştiţi. Mă bucur pentru încrederea pe care mi-au acordat-o cei de la Ministerul Administraţiei şi Internelor şi sper să ofer o nouă faţă poliţiei doljene", a precizat comisarul-şef Constantin Nicolescu, noul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Şeful IGPR, chestorul de poliţie Petre Tobă, i-a solicitat lui Nicolescu să evalueze activitatea celor doi adjuncţi. "I-am solicitat noului şef să facă o evaluare a echipei manageriale şi să creeze o echipă în adevăratul sens şi dacă va fi necesar, nu va ezita să facă schimbări. Deocamdată, este prematur să vorbim despre ele", a precizat Petre Tobă.

Ministrul secretar de stat Cristian Făinuş a precizat că noul inspector-şef al IPJ Dolj se poate baza încrederea pe care i-o acordă Ministerul Administraţiei şi Internelor.

"Am încredere în domnul Nicolescu. În cei opt ani cât a stat la comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj a dat dovadă de profesionalism deosebit. Noi am considerat că poate face faţă cu succes acestei noi provocări. Consider că IPJ Dolj va avea o altă faţă", a precizat ministrul secretar de stat Cristian Făinuş. Imediat după numirea oficială în funcţia de inspector şef al IPJ Dolj, comisarul-şef Constantin Nicolescu i-a convocat la o şedinţă de toţi şefii de servicii şi subunităţi ai Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri