EA anunţă încă patru jocuri Need For Speed - VEZI IMAGINI

Thursday, 05 February 2009, 15:32 Sursă: REALITATEA.NET

Electronic Arts a anunţat joi că seria Need for Speed va fi separată în trei franchize separate, un al patrulea joc fiind ţinut momentan pe raftul de strict secret.

Primul joc se va numi Need for Speed: Shift, va fi un simulator destinat pentru jucătorii hardcore şi este dezvoltat pentru PC, PSP, Xbox 360, şi PlayStation 3 de către Slightly Mad Studios în colaborare cu producătorul executiv de la Black Box, Michael Man şi co-fondatorul Digital Illusions, Patrick Soderlund.

A doua franchiza se va numi Need for Speed Nitro, un nume provizoriu, şi va fi adresată iubitorilor de jocuri arcade, fiind dezvoltat de EA Montreal. Din păcate va fi lansată exclusiv pentru Nintendo Wii şi DS.

Supriza cea mare mare o reprezintă însă reîntoarcerea Electronic Arts la sectorul online. Need for Speed World Online va fi dezvoltat exclusiv pe PC de către Black Box şi EA Shanghai şi va fi lansat în această vară în Asia, cu un termen de lansare în America de Nord în iarna lui 2009.

Un alt patrulea titlu a a fost anunţat pe uşa din spate, în aceeaşi zi, de către directorul de marketing EA Games, Keith Munro, într-o declaraţie pentru Eurogamer.net. "Black Box lucrează în prezent la un titlu din franchiză", rufuzănd să mai dea şi alte detalii.

Need for Speed Shift

Need For Speed Nitro

Need for Speed World Online


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri