Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dan Petrescu vrea şase români la Kuban Krasnodar

Wednesday, 30 December 2009, 09:22 Sursă: REALITATEA.NET

O nouă colonie românească este pe cale să se dezvolte în Rusia, iar dacă din cea de la Groznâi s-a dizolvat, o dată cu reîntoarcerea lui Andrei Mărgăritescu la Dinamo şi transferurile lui Pancu şi Florentin Petre la ŢSKA Sofia, Dan Petrescu forţează înfiinţarea alteia în nordul Mării Negre, la 80 de kilometri.

Noul antrenor al lui Kuban Krasnodar le-a propus conducătorilor clubului o listă de şase achiziţii din Liga I, mulţi dintre jucători fiind foşti elevi ai \"Bursucului\" în perioada în care acesta a antrenat pe Sportul Studenţesc şi Unirea Urziceni. Conform Gazetei Sporturilor, fotbaliştii pe care acesta vrea să-i aducă la Krasnodar sunt Bilaşco şi Galamaz, cu care a câştigat anul acesta titlul în Liga I, Gigel Bucur şi Costin Lazăr, foşti componenţi ai \"găştii nebune\" din regie, dar şi Marius Constantin şi Juliano Spadacio, de la Rapid.

De notat însă că în liga a doua din Rusia echipele au voie cu maxim trei străini în primul unsprezece, astfel că Dan Petrescu trebuie să scape de cei nouă stranieri pe care Kuban îi are în acest moment în lot. Deocamdată aproape certitudine este aducerea la Kuban a lui Ianis Zicu, de la Dinamo, suma de transfer fiind în jurul a 500.000 de euro.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri