Dan Petrescu: "Am controlat jocul, dar echipa care merită nu câştigă mereu"

Sunday, 20 September 2009, 20:34 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET
"A fost un meci pe care nu ştiu cum l-am pierdut. Am controlat jocul şi în prima şi în a doua repriză, dar acesta e fotbalul şi nu mereu echipa care merită câştigă. Nu e posibil să iei un astfel de gol în ultimul minut de joc, l-am primit ca la amatori. Am avut foarte multe ocazii, iar egalul era mai echitabil, un punct era aur pentru noi. E prima înfrângere din istorie împotriva lui Dinamo, ceea ce nu e chiar aşa de rău, dar aceasta va durea mult timp", a spus Petrescu.

Tehnicianul ialomiţenilor a mai afirmat că jucătorii trebuie să treacă repede pentru acest eşec, pentru că urmează alte jocuri dificile: "Vine acum meciul din Cupa României şi trebuie să câştigăm. Elevii mei ştiu că au greşit acum, iar în cupă vor victoria. Şi eu sunt supărat, dar nu avem timp să ne plângem. La noi concentrarea nu mai e cea de anul trecut, jucătorii nu mai au foame de victorii. Mergem însă mai departe".

Mijlocaşul Tibi Bălan este de părere că un egal era echitabil, pentru că partida a fost foarte echilibrată. " Este un final la care nu ne aşteptam şi se pare că prelungirile nu ne priesc. 1-1 era mai echitabil. Din păcate ei au dat un gol în ultima secundă. Poate că Dinamo nu merita victorie, dar acesta e fotbalul. Poate că Dinamo şi-a luat o revanşă morală în faţa noastră, dar mi s-au părut mai slăbuţi decât anul trecut", a declarat Bălan, care a fost completat de Sorin Paraschiv: " Am făcut o greşeală care ne-a fost fatală şi suntem foarte dezamăgiţi, dar nu avem ce face".

Dinamo a reuşit duminică să învingă Unirea Urziceni, pe teren propriu, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I, şi a reuşit astfel să obţină prima victorie din istorie în faţa jucătorilor antrenaţi de Dan Petrescu. Golul victoriei pentru alb-roşii a fost reuşit de Gabriel Torje în chiar ultima de fază de joc a partidei. În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 13 puncte şi se află pe locul 2 în clasament, în timp ce Unirea Urziceni este pe poziţia a 4-a, tot cu 13 puncte.

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri