Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cristi Balaj: Mor de gât cu cei care vor să mă bage la fund!

Thursday, 17 September 2009, 11:42 Sursă: REALITATEA.NET

"Credeţi-mă, dacă aş părăsi arbitrajul, s-ar putea să-mi fac un bine pentru că mă despart de un fenomen în care există astfel de oameni. Repet, mi-ar fi mult mai bine afară din acest fenomen, dar nu vreau să dau satisfacţie unora şi altora care cred că deţin adevărul absolut, dar nu se uită în oglindă. Am muncit mult prea mult, am şi greşit, e adevărat, dar mor de gât cu cei care vor să mă bage la fund, pentru că sunt curat. Vă dau cuvântul de onoare că nu a reuşit niciun conducător să se apropie de mine. Aceşti finanţatori nu au nevoie de oameni care nu sunt cu ei şi încearcă să-i elimine. N-am nimic cu domnul Iancu, dar el face parte din categoria celor care dacă nu eşti cu ei eşti împotriva lor", a declarat Cristi Balaj pentru Gardianul.

Balaj îşi reproşează greşelile făcute în meciul din finala Cupei României, când a avantajat CFR Cluj, însă crede că jucătorii Timişoarei au avut un comportament inadecvat şi că aceste greşeli nu au influenţat rezultatul.

"La acel joc am avut o evoluţie mai puţin reuşită, am puterea să recunosc acest lucru. Greşelile mele au fost influenţate de comportamentul jucătorilor timişoreni, care, incitaţi de pe margine, au folosit în timpul partidei un limbaj pe care nu vreau să-l cataloghez. Concret, m-au jignit! Şi, mai important, erorile mele nu au influenţat rezultatul", a mai spus Balaj.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri