Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Conceicao: Înfrângerea din meciul cu Dinamo este injustă

Sunday, 23 August 2009, 20:52 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu este justă înfrângerea de azi, mai ales că în repriza a doua am avut mai multe ocazii. Însă fotbalul se joacă pe goluri, iar Dinamo a reuşit să înscrie, din păcate. Meciul a fost decis de execuţia de excepţie a lui Niculae", a spus Conceicao.

Tehnicianul portughez a explicat că la alcătuirea 11-lui pentru meciul cu Dinamo, a ţinut cont şi de oboseala fizică a mai multor jucători care au evoluat la Sarajevo. "Am folosit câţiva fotbalişti care nu au jucat prea mult şi nu a ieşit bine pentru noi. Nu cred că am fost mai relaxaţi, având în vedere situaţia de la Dinamo, însă am avut probleme în prima parte, când am făcut foarte multe erori şi am greşit mai multe pase simple. În repriza a doua am ţinut de minge, ne-am creat multe ocazii, însă tot am pierdut. Dinamo nu ne-a surprins cu nimic, nu am ţinut cont de problemele lor", a spus Conceicao.

Mijlocaşul Bogdan Mara spune că se aştepta la un meci dificil cu Dinamo, "o echipă cu orgoliul rănit". "Au avut şi noroc azi. Ei au marcat la singurul şut pe poartă", a spus Mara.

"Trebuie să ne revenim cât mai repede, pentru că urmează jocul din Europa League. Dinamo trebuie să spere la Liberec, indiferent de ceea ce va decide UEFA", a adăugat Bogdan Mara.

CFR Cluj a pierdut cu scorul de 0-1 derby-ul cu Dinamo, din etapa a 4-a a Ligii I.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri