CM de handbal feminin - România a învins şi Japonia

Sunday, 06 December 2009, 15:09 Sursă: REALITATEA.NET

Meciul cu Japonia, ca şi precedentul, cu Chile, era unul aproape dinainte câştigat, la Mondialele din China. Aşa au crezut şi handbalistele noastre, care au intrat relaxate în joc şi au mers mai bine de o repriză cap la cap cu adversarele.

Abia din minutul 41 s-a dat cu adevărat semnalul desprinderii, reprezentativa antrenată de Radu Voina ducând diferenţa la patru goluri, pentru ca apoi să se prăvălească spre poarta adversă şi să termine \"en fanfare\", cu nouă goluri avans faţă de nipone. Dacă în prima partidă a ieşit la rampă Ionela Gâlcă, autoare a zece goluri, acum cea mai bună marcatoare a noastră a fost Iulia Puşcaşu, cu nouă reuşite, urmată de Gălcă şi Carmen Amariei, care au punctat de câte şase ori.

Încă o victorie, care poate fi obţinută în meciul de luni, cu Ungaria (ora 15.15), ar însemna calificarea României în grupa principală a Campionatului Mondial. Totuşi, acest meci, alături de cel programat joi, contra Norvegiei, sunt cele mai tari ale noastre în grupa C a turneului final.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida România - Japonia 37-28 (17-17)

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri