Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Circulaţie de coşmar sâmbătă pe Valea Prahovei

Friday, 02 January 2009, 09:14 Sursă: REALITATEA.NET

Din cauza faptului că DN 1 s-a aglomerat pe sensul către Bucureşti, Serviciul Poliţiei Rutiere Braşov a luat măsura devierii circulaţiei pe DN 1A Cheia - Săcele - Vălenii de Munte - Ploieşti.

Traficul rutier pe Valea Prahovei a fost un coşmar pe sensul către Bucureşti, între staţiunile Predeal şi Sinaia, însă, la Sinaia s-a circulat în coloană şi pe sensul către Braşov. 

Poliţiştii le-au recomandat conducătoriilor auto să evite cele două drumuri. Din Braşov se poate ajunge la Bucureşti pe DN 73, prin culoarul Bran-Rucăr, iar din Sinaia se poate circula pe DN 71, prin Pucioasa şi Târgovişte.

Visul unui sfărşit de săptămână liniştit la munte s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru miile de turişti care au plecat vineri spre Valea Prahovei. Aproape de Comarnic, traficul s-a blocat şi s-au format cozi pe zeci de kilometri.  

Traficul spre munte a fost îngreunat din cauza numărului mare de maşini. Vârful de trafic a fost la Bărcăneşti, peste 2.000 de maşini într-o oră.

Timp de mai multe ore, poliţia nu a lăsat şoferii să urce în Poiana Braşov. Restricţiile de circulaţie de pe DN1E către Poiana Braşov şi de pe DN1 dinspre Braşov către Predeal au fost ridicate abia seara.Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri