Cinci persoane cu cagule au furat un bancomat din Spitalul Panduri. VEZI IMAGINI DE LA JAF

Saturday, 22 August 2009, 10:56 Sursă: REALITATEA.NET

Cinci persoane, cu cagule pe faţă, au pătruns în incinta spitalului Panduri şi după ce au imobilizat portarul şi fochistul cu bandă adezivă, au smuls bancomatul din perete şi au fugit cu o maşină.
Adaugă părerea ta

Bancomatul şi maşina cu care au fugit cei cinci hoţi au fost găsite în apropierea Capitalei, între localităţile Mihai Vodă şi Dârbani din judeţul Giurgiu, pe un câmp de vânătoare, informează Poliţia Capitalei.

"Bancomatul era supravegheat video. Nu ştiu câţi bani erau în acel bancomat. Cele cinci persoane care aveau cagule negre pe faţă au imobilizat portarul şi fochistul, i-au legat cu banda adezivă, iar portarului, o femeie, i-au pus si banda adezivă la gură pentru a nu ţipa, după care au dislocat bancomatul respectiv si au dispărut cu un autovehicul", a declarat Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit lui Christian Ciocan, bancomatul a fost găsit la câţiva metri de maşină şi era intact. Întrebat despre sumele de bani care se aflau în bancomat, Ciocan s-a limitat să răspundă doar că "se poate vorbi despre o sumă destul de mare". În urma verificărilor, s-a constatat că niciuna dintre casetele cu bani nu au fost atinse.

Unul dintre cei doi angajaţi ai Spitalului Panduri, agresat de cei cinci hoţi care au furat bancomatul, a fost internat la Spitalul Municipal cu multiple traumatisme toracice şi în zona lombară, a declarat directorul medical al Spitalului Panduri, Raluca Stănescu.

"Am fost şi l-am văzut, la ora 10, în această dimineaţă, şi am vorbit cu medicii care l-au preluat. Avea multiple traumatisme toracice şi în zona lombară, probabil traumatism renal. A fost investigat. A fost reţinut pentru continuarea investigaţiilor pentru urmatoarele două zile. Ţinem legătura cu Spitalul Municipal şi vom vedea care este evoluţia lui", a declarat Raluca Stănescu, la Realitatea TV.

Potrivit directorului medical, femeia care asigura paza bancomatului este în stare bună, fiiind mai mult "traumatizată psihic".

În acest moment, Poliţia Capitalei are un cerc de suspecţi, a mai spus Christian Ciocan.

Furtul a avut loc în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, la ora 3.24.