Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Business Standard împlineşte doi ani de la apariţie

Tuesday, 19 May 2009, 13:47 Sursă: REALITATEA.NET

Ediţia din 26 mai va avea o supracopertă care va reuni cele mai tari exclusivităţi apărute în Business Standard – "Noi despre ei", testimoniale ale unor personalităţi importante din domeniul economic – "Ei despre noi", o scurtă istorie a cotidianului de business, precum şi o prezentare amplă a Guvernului Privat - "Noi împreună cu ei". De altfel, data de 26 mai coincide cu un eveniment important din cadrul proiectului Guvernul Privat: dezbaterea în care premierul Emil Boc prezintă rezultatele primelor cinci luni de guvernare.

Construit în jurul unor valori precum cunoaştere, inovaţie, pasiune, performanţă, responsabilitate, Business Standard şi-a asumat misiunea de a asigura informaţia esenţială pentru ca publicul său să ştie, să înţeleagă şi să ia cele mai bune decizii atât pentru dezvoltarea afacerii, cât şi pentru dezvoltarea personală.

Business Standard este un produs media complex ce oferă informaţie la zi din toate domeniile economice, secţiuni dedicate, aşa cum sunt Antreprenor sau Finanţe Personale, dar şi buletine de analiză specializate, tip Focus+, adresate profesioniştilor din variate domenii.

Cotidianul s-a adaptat în permanenţă la nevoile şi ritmul alert de viaţă al noii generaţii de business, atât la nivel de conţinut, cât şi la nivel de layout sau distribuţie. Printul este dublat de o platformă online modernă, axată pe un mix de suporturi:  website, newsletter personalizat zilnic, e-paper şi mobil.

De asemenea, Business Standard a lansat pe piaţa media o serie de proiecte speciale (Guvernul Privat), ediţii personalizate şi produse editoriale complexe (studii de caz, dosare sectoriale), ce oferă o înţelegere detaliată asupra strategiilor, evoluţiilor şi principalelor tendinţe din cele mai mari companii şi sectoare economice din România.

Astfel, în decembrie 2007, cotidianul lansa seria de dosare sectoriale, prezentând cele mai importante tendinţe, strategii şi evoluţii ale unui sector din economia României versus segmente similare de business din alte pieţe. Dupa studiul privind "Piaţa muncii în 2010" (decembrie 2007) şi "Focus pe retail" (iunie 2008), ziarul a lansat, în septembrie 2008, o analiză detaliată privind situaţia pieţei imobiliare din România.

Tot anul trecut, cotidianul prezenta, în premieră pentru peisajul media românesc, ediţiile pesonalizate, pentru companiile CFR Călători şi Blue Air, devenind astfel primul cotidian care introducea acest concept în România.

De altfel, Business Standard a dezvoltat produse media inovatoare targetate către profesioniştii şi specialiştii din diverse domenii de activitate. În mai 2008, a apărut secţiunea specială Antreprenor, dedicată celor care au sau îşi doresc să dezvolte afaceri pe cont propriu. O altă secţiune a cotidianului, Finanţe Personale, a fost lansată în luna martie a acestui an.  

Un proiect de referinţă Business Standard este Guvernul Privat. Lansat în august 2008, acest proiect şi-a propus şi a reuşit să devină o platformă permanentă de dialog între mediul de business şi autorităţi. În prezent, dezbaterile Guvernul Privat continuă cu succes, Business Standard propunându-şi să faciliteze implementarea celor mai bune soluţii generate de întâlnirile dintre liderii din business şi membrii Guvernului.

La finele anului trecut, Business Standard a lansat pe piaţă anuarul "Economia în 2009", un studiu ce a dezvăluit oportunităţile, problemele şi evenimentele majore previzionate pentru mediul de business românesc în acest an.

Cel mai recent produs lansat de Business Standard este "Ghidul de criză", primul produs editorial din România ce oferă soluţii practice şi instrumente de analiză pentru antreprenorii care se confruntă cu efectele nedorite ale crizei economice.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri